Monday, January 31, 2011

Friday, January 28, 2011

Coklat, Almond London dan Tarts For CNY

Ni tempahan dari Mr. How untuk CNY. Thank you.

Thursday, January 27, 2011

Coklat Oreo dengan wording

Coklat oreo ini di tempah oleh customer dari ambank tuk besday anaknya. Terima kasih dan kalau sudi tempahlah lagi.

Yang kat bawah ni repeat order dari Awie dan Kak Fazilah. Terima kasih juga kepada anda berdua.
Repeat order dari Awie - 15 box

Tempahan Kak Fazilah

Monday, January 24, 2011

Vanila & Coklat Muffin


Ini Muffin yang di tempah oleh Asri jiran kak honeyz dan ianya merupakan Muffin sulung yang di tempah oleh Jiran. Sebenarnya kak honeyz segan nak jual dengannya.. Almaklumlah dia merupakan seorang chef yang pernah bertugas di hotel 5 bintang dan sudah tentulah dia lebih pakar dalam ilmu masakan dari kak honeyz. Tetapi di sebabkan chef ni beria-ia suh buat.. so kak honeyz pun penuhilah permintaannya... dan inilah hasilnya...


Pada mulanya kak honeyz buat muffin ni adalah untuk sedekah kepada budak2 yang datang membaca Yasin di rumah mertua pada hari khamis lepas. Tetapi dengan izin Allah S.W.T, ianya telah memberi peluang kepada kak honeyz untuk beroleh pendapatan darinya.Dan disebabkan budak mengaji tu sibuk cakap nak membelinya so....

Mulai hari ini juga, muffin akan menjadi satu lagi produk jualan kak honeyz.

Monday, January 17, 2011

Homemade Coklat: Coklat Loli dan Coklat oreo

Ni coklat loli yang di tempah oleh Shida MS. Semoga berpuas hati dengan hasil kerja honeyz. TQ very much.

Yang ni pula repeat order dari Anis Tun Teja buat makan2 anaknya. 35 pcs coklat oreo. TQ anis.

Tak lupa juga TQ pada Awie dan Mas di atas tempahan susulan anda. Sori gambar x sempat nak snap.. agak busy kebelakangan ini.

Monday, January 10, 2011

Homemade Coklat: Coklat dengan wording

Tempahan dari Anis Tun Teja


Tempahan Awi


Tempahan dari X-School Mate - Suzana
Related Posts with Thumbnails

Followers

Total Pageviews